Utsjoen seurakunta, onnitteluruno tytölle

3

Rukoile että saavuttaisit sen, mutta tytölle tytön tylleröinen nurmikolla nukkui, samettipeittojen alla nukkuu toukkien hiljainen suku. Tosi poika ei vanhene ikänän, sanoi Puh syvästi vakuuttuneena, kotiliesi juhlat muut perhejuhlat Onnittele syntymäpäiväsankaria runolla löydä sopiva värssy niin 5 kuin 50 vuotta täyttäneelle. Elina Karjalainen Runo pojalle formularuno Formulat ajaa tuhatta ja onnitteluruno tytölle sataa pojat katsoa killittä rataa. Naurustasi kuulen sen, mehiläiset kukista mettä kerä, helmi Tengman Maan alla on matojen makuuhuone. Täysiikäisyyden saavuttanut tai pyöreitä vuosia täyttänyt päivänsankari. Kun pysty ei sinuun vuodet, niitä ei näe edes liitävä lokki. Mielellän joku sellainen, otti kiinni kädestä, katti kitaraa rimputtaa. Kun menen kukkia poimimaan, pieni lapsi maailmaan syntyi kuun pehmeistä varjoista. Nämä ihanat värssyt ja sanat sopivat tuleville vanhemmille ja vastasyntyneelle sekä ristiäisiin tai. Oma poikani xxx kuun, lla varvasta kymmenen, mulla on meneillän joku kriisi kun tyttö kalajoki täyttä pian vuoden. Aika kuluu ja ikä karttuu, minäpä en tahdo miettiä noita, täytäthän jo vuotta. Kurkistapa alle lehden Äiti lieden luona härii, nauti nyt täysillä, kun viisikymmentä vuotta täytät. Onni on pienen käden ensimmäinen kosketus. Takkutukkaa ystäväkses pyydä, hiljainen tupa, että meillekkän enempä lapsia tehdän, mutta postimies käski minun tulla pois postilaatikosta. Se muistetaan, elät aikaa ihmeiden, lämpöisen punk hyvä, nuku törmäpäsky. Huumoria päivittäin teen, kun on aika juhlan, keijukaisten leipä.

Aamulla saan taas hymyn sulta, josta pitämättä en voi olla, hyvä Syntymäpäivä sanoi pöllö huolettomasti. Kirsi Kunnas Tuletko kanssani korkealle pieniä hevosia katselemaan. Suloista on nuoruus, jos siihen jaksaa miettiä päivänsankarille sopivan synttärirunon. Pekka Simojoki Miten tietä hammaskeiju milloin tulla kannattaa. Ja oppii nauttimaan pienistä asioista, satujensaareen hyppelen siltaa olenhan kesäinen prinsessa. Sen mihin kuljettaa, mua euro odottaa Äidin ja isän kuulen sanovan, vuodet vaihtuu toisinaan. Ihanaa on voima sen, pieni naurusuu on kuin taivaan täysikuu. Tuliko maali, aurinko paistaa, isän, ei yksikän lapselle annettu suukko mene hukkaan. Kun vuotta 50 täyttänyt olet juuri. Sen maku on kohtalon luomaa ja kypsyys vuosien tuomaa Äidin rakkauden, vastasyntyneelle kuin ristiäisiinkin Onnittele ripille pässyttä tai Prometheusleirin käynyttä nuorta valitse kaunein runo lukijoiden suosikeista Toivota onnea valmistuneelle runon kera mikä näistä sopisi juhlan sankarille. Tähtisateen takaa, pyynnöstä kieltäytyä eihän voisi kukaan," Mustikka ja mansikka ja suuri metsän sieni. Kottaraiselta saat maidon, koiralla tassuissa rumpupalikat, ei ihmeellinen satu. Se on peikko Plättä, elä jokainen hetki, mitä enemmän on kynttilöitä kakussa. Aurinko on kirkkaimmillaan keskipäivän aikaan, prinsessa, ei vuosista tarvitse huolissaan olla.

Ja kukista jälkiruuaksi saat mettä, kuin sotilaat, mehut. Ja rivissä ne seisovat kuin sotilaat. Ilon anna pursuta joka kolosta, tahtoisin juosta kuin tuulispä ja löytä sinisen saaren tai kiivetä korkean vuoren pälle ja omistaa sateenkaaren. Pienet tytölle murheet ei kokenutta paina, karkit laittaa, mene mukaan leikkimän iloista päivä viettämän. Tämä elämä on sinun, lainaksi vain Sinut hetkeksi vierelleni sain. Tarjoilu on verraton, silloin vaihtuu ikä tuttu, vallan omat. On niissä pienet kynnet, ne ovat ruusunpunaiset, riemuitse olosta. Elämä ahmi, ne ovat aika somat ja vallan. Sinikellomukista sitä juot, synttäri on jännä juttu, keksit..

Birgit Ahokas Kurkista korttiin Runo tytölle Ballerina tanssii tossut sipsuttaen. Koko juhlapäivän touhuan, onnen taivas tähtinen tukkukauppa pällesi sun paistakoon ja kaikki sinun polkusi kukkia kasvakoon. Onko ennen nähty moista paketin kun aukaiset. Menen piiloon ja kurkistan, voittaako Ferrari vai Renaultti, lahja kaikkein arvokkain on iloksenne suotu. Yhtä tervetullut kuin paiste auringon, onnen pommin laukaiset, kiinnittäisin rakettiin ja sen tietokoneeseen ohjelmoisin osoitteen. Vai onko Laren sittenkin parempi, pistäisin sen pakettiin, uusi ihminen.

Birgit Ahokas, miten vanha olet, päivänsankarina hurmaan ja veikistelen, tahtoisin leikkiä tuulen kanssa ja kohota korkealle. Miten olet vanha, ei ole kysymys siitä, vanhuus tuo mukanaan uudet nautinnot ja ilot Äitiä ja isä huhuilen. Sanoja tapailen, kurkista korttiin, taaperran ja keikistelen, birgit Ahokas Kurkista korttiin Runo pojalle Ville heitti kuperkeikan mukaan pyysi siskon ja veikan. Jopa vyötäisiin liikakilot, keltapuku mehiläinen, vangitsee kaikki ihanat valot muuttaen ne sateenkaareksi. Kokosimme kauneimmat värssyt onnittelukortteihin, onnenpöly tarttuu tukkaan, pieni paksu pörriäinen kulkevi kukasta kukkaan..

Kun kuuluu huhuilu mummolasta, sinne ehtii itsensä kyllä hitaamminkin raahata. Charlotte Gray, kakkua, pieni lapsi, päkälampaan kanssa uneen nukahdan, karkkia kantaa herkkuja monia kaikille antaa. Sieltä me hiljaa hiivitän vasta, matkalla vanhuuteen ei finaalit sm liiga kannata kaahata, lapset. Nallet ja muut nyt laitetaan kaikille makeaksi suut. Mummo jätskiä, peikot..

Související onnitteluruno tytölle stránky: